top of page
Søg

Heidi Struve Terapi

Opdateret: 24. okt. 2023

En kilde til mental sundhed og velvære

- Få råd om fx stress og parforholdsproblemer


Som psykoterapeut, parterapeut, sexolog og yogainstruktør er jeg passioneret for at dele min viden og erfaring med dig. Gennem mine blogindlæg ønsker jeg at guide dig mod bedre trivsel og harmoni i livet, fri for fx stress og parforholdsproblemer.

Råd til at overkomme livskriser fx stress, angst og depression samt parforholdsproblemer

Her finder du ikke kun råd, men også spørgsmål, der inviterer dig til at reflektere over dit eget velbefindende. Jeg ønsker at hjælpe dig med at overvinde udfordringer som parforholdsproblemer, kommunikationsudfordringer, stress, angst og depression. Samtidig vil jeg give dig redskaber til at håndtere livskriser og overgange mellem forskellige livsfaser.
Din trivsel er vigtig

Min blog dækker en bred vifte af emner, der påvirker os som individer, par og familier, på arbejdspladsen og i vores daglige liv. Jeg vil berøre aktuelle emner og emner, jeg ofte møder i min praksis. Jeg håber, at mine indlæg vil inspirere dig og give dig værdifuld viden.


Viden du kan bruge til at opnå bedre trivsel

Viden du kan bruge i din hverdag, for at opnå god trivsel og livsglæde – Så du kan leve livet - og ikke bare overleve.

Din mening og feedback betyder meget for mig. Tøv ikke med at kommentere, stille spørgsmål eller sende mig en personlig besked. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og vil svare så hurtigt som muligt.


Få nyheder og inspiration fra mig direkte i din indbakke. Tilmeld dig mit nyhedsbrev.3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Medglæde

Comments


bottom of page