top of page

HormonYoga

Den naturlige håndsrækning til at reducere gener i overgangsalderen og hormonel ubalance

Hjælp til at reducere overgangsalderens symptomer

Hjælp dig selv til bedre søvn, mere ro, stærkere libido, reducér hedeture, kulderystelser, træthed, irritabilitet, nervøsitet, humørsvingninger, tristhed og nedsat koncentrationsevne.

HormonYoga kan dyrkes af alle uanset fysisk form. Du behøver ikke have kendskab til yoga eller være smidig og stærk for at dyrke HormonYoga – og få noget ud af det.

Du kan starte med at få et gratis mini-program. Mini-programmet varer 10 min. består af Solhilsenen – "Centrér Dig Selv og Giv Slip". Jeg har kombineret denne sekvens af øvelser med henblik på at formindske din uro, centrere energien om dig selv, give slip på spændinger og tillade dig selv at tage en pause. Få den gratis i din indbakke ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

Det startede med, at jeg hjalp mig selv!

Jeg kunne ikke holde ud at være i min egen krop

Jeg havde det bedst, når jeg dyrkede yoga

Min livskvalitet var helt i bund.

Jeg ville ikke tage hormoner, men jeg kunne heller ikke fortsætte med at have det sådan.

Jeg prøvede alt muligt, rødkløversaft og -the, nul sukker og alkohol, vitamintilskud, stabil døgnrytme, meditationer, vinterbadning osv. og  noget af det hjalp lidt i en begrænset periode.

Yogaen hjalp heldigvis kontinuerligt. Men ikke alt yoga hjalp lige meget. Noget forværrede symptomerne, det var der, jeg for alvor begyndte at eksperimentere.

Det hjalp mig, så hvorfor skulle det ikke også hjælpe andre?

Det startede med, at jeg hjalp mig selv!

Min motivation for at sammensætte HormonYoga programmet var, at jeg ikke kunne holde ud at være i min egen krop.

Den var fyldt med træthed bl.a. pga. dårlig søvn, der dels blev forstyrret af hedeture og kulderystelser samt generel uro og nervøsitet. Jeg var ekstremt grådlabil, og mistede fuldstændig min tålmodighed, havde følelsen af at have pap i hovedet og koncentrationsbesvær, og jeg trak mig fra socialt samvær. Blærebetændelserne kom som perler på en snor, hårtab og negle der nærmest gik i opløsning. Ja man skulle tro, at det er løgn.

Nu når jeg lister de gener op, er det ikke så mærkeligt, at jeg følte mig i overlevelsesmode frem for at leve – min livskvalitet var helt i bund.

Der hvor jeg havde det allerbedst, var når jeg dyrkede yoga, og når jeg havde dyrket yoga. Jeg mærkede en klar reduktion af mine gener, men ikke alle yogasessioner og øvelser var hjælpsomme.

Jeg gik på opdagelse i yogaen for at finde ud af, hvad der virkede bedst, og begyndte også at give mine klienter og yogaudøvere med overgangsaldersymptomer yoga øvelser, som jeg selv oplevede som hjælpsomme. Jeg lavede små individuelle programmer til dem, og derfra er det vokset.

 

Med udgangspunkt i den feedback og efterspørgsel jeg fik, dannede der sig et mønster for, hvad der virkede bedst.

Det er resultaterne af de erfaringer, du får i HormonYoga programmet – både online og ved fremmøde.

Læs mere om og køb onlineforløbet 

Læs mere
Yoga Programmerne

Programmerne er sammensat i et behageligt flow, hvor du starter blidt og roligt, så din krop og dit sind kan nå at indstille sig på, at det er tid til HormonYoga.

Alle programmer slutter med afspænding. Ligesom der ofte vil være tilbud om at øge sværhedsgraden i øvelserne, som du kan benytte dig af, efterhånden som du bliver mere rutineret, så du selv kan styre din progression.

Yogaøvelserne er sammensat på flere planer:

Det psykiske: Afhjælper stress, uro og søvnløshed, modvirker følelsesmæssig ustabilitet, humørsvingninger og tristhed

Det fysiologiske: Aktiverer og stabiliserer hormonproduktionen og lindrer symptomer på overgangsalder

Det fysiske: Styrker muskler og knogler, øger smidigheden, forbedrer kropsholdningen og toner og former kroppen

Det energetiske: Øger dit energiniveau og aktiverer din personlige energi

Onlineforløb: Læs mere og bestil det her

Læs om og tilmeld dig et forløb med fremmøde her

bottom of page