top of page

Hvem er jeg?

Heidi Struve

Jeg er her for at hjælpe dig!
Jeg har selv prøvet at miste fodfæstet i livet. Det vendte op og ned på hele mit liv, den gang var det forfærdeligt, i dag vil jeg ikke være den svære tid foruden.

Den svære tid førte bl.a. til læring, indsigter og autenticitet, som følger mig, i alt jeg gør. 

Jeg tror på kærlighed og vilje som livets største drivkræfter.

Læse mere om min baggrund og uddannelser nedenfor. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
20230929_135213.png

Min baggrund

Mit faglige baggrundstæppe er vævet af adskillige terapeutiske uddannelse, som komplementerer og understøtter hinanden. Det betyder ikke, at jeg er ekspert i alt, men at jeg kan møde det meste.

 

Udfordringer ét sted i livet, smitter af på andre steder og efter min mening, er det vigtigt, at jeg som din terapeut, kan hjælpe dig holistisk.  

Jeg er psykoterapeut, parterapeut, sexolog, stressterapeut og yogainstruktør.

Vi mennesker er komplekse og livet er fyldt med udfordringer & muligheder. Der er vilkår: fx Krav, ønsker, tro, kommunikation, gøremål, ansvar og relationer, som vi alle skal balancere. Så det er ikke så underligt, hvis vi indimellem mister balancen. Og jeg tænker, nu du læser dette, har du måske mistet balancen lidt.

Læs mere om terapi for stress, angst og depression 

At hjælpe mennesker til trivsel – til livsbalance, giver mig energi og lyst til at gøre mere. Vi skal ikke bare igennem dagen og overleve - vi skal leve! - og have energi og overskud til at udfolde os.

 

Når du kommer til mig med fx stress, er mit sigte ikke alene, at du skal lære at håndtere stress, det er min ambition, at du får metoder og læring, så du kan leve stressfrit.
Det har jeg rigtig mange gode erfaringer med. I de sidste 6 år har jeg med stor succes bl.a. udviklet og afholdt stresshåndteringsforløb i både grupper og individuelt for en kommune og med Din Mosk - det har hjulpet rigtig mange mennesker. Læs mere om Din MoSK 

Jeg arbejder holistisk med både krop og sind, og på flere platforme, både med fysisk fremmøde og online, med individuelle samtaler, parsamtaler, gruppeforløb, og hos mig rækker vi udover terapisessionerne og ind i hverdagen – det er jo netop der, at forandringerne skal ske.

I mit arbejde er jeg vedholdende, nysgerrig, empatisk og kreativ, det kommer til udtryk i både handlinger og samtaler. En af mine tidligere parklienter sagde ”jeg troede det ville være sort og dystert at gå til parterapi, jeg, havde slet ikke forestillet mig, at jeg ville grine så meget og føle mig så lettet efter parterapi”. Læs mere om parterapi 

Hos mig er du, eller I, omdrejningspunktet! Jeg skaber et trygt og nærværende rum, hvor du kan tage fat om udfordringerne, udfolde og udvikle dig og skabe den fremtid, du eller I ønsker.

Jeg glæder mig til at møde dig 😊

Hvordan mine uddannelser komplementerer hinanden

Jeg arbejder med den bio-psyko-sociale tilgang. Det betyder, at jeg har et holistisk menneskesyn, og mener, at når der er ubalance eller balance et sted, smitter det af andre steder i livet.
Derfor har jeg sammensat mine uddannelser/kompetencer, så jeg kan hjælpe og sætte ind både på det psykologiske, det sociale og det fysiske plan, og ikke mindst der hvor jeg ser, der hurtigst og lettest kan være en positiv afsmitning til andre områder. Læs mere om det nedenfor.

Uddannelser

Psykoterapeut MPF

Certificeret

Jeg er certificeret psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut forening MPF.

Som psykoterapeut er jeg generalist, og har dermed indgående og general viden om og erfaring med mennesker psykologisk og relationelt. Viden fordi det er studeret og erfaring, fordi jeg som psykoterapeutstuderende selv gik i terapi og deltog i supervision både individuelt og i gruppe. Derfor forstår jeg, hvordan det er at være klient og i terapi.

Parterapeut

Certificeret

Specialiseringen som parterapeut er i min verden nødvendig, når man arbejder med mennesker. Vi har alle relationer, og skal forholde os til andre mennesker. Om det er som en del af et parforhold, som søskende, venner eller i en forældre-barn relationen, er det vigtigt at forstå mekanismerne bagved det, der udspiller sig i relationer, for at hjælpe til dybe indsigter og holdbare løsninger, så du kan leve i fredelig harmoni med dine nærmeste.

Sexolog

Certificeret

Vores seksualitet er dybt forankret i vores biologi og psykologi, og spiller en vigtig rolle i vores livskvalitet og relationer. Den er ikke blot begrænset til reproduktion, men inkluderer også intimitet, kærlighed og følelsen af at høre til. Det er vigtigt at forstå og acceptere vores egen seksualitet som en sund og naturlig del af vores liv. Derfor er det nødvendigt, at jeg som terapeut, har en naturlig og aftabuiserende måde at være i kontakt med mennesker om deres seksualitet og seksuelle forhold på.

Stressterapeut

Certificeret

Vores nervesystem, og dermed vores stressniveau, er altid en del af, det vi er og gør. Derfor er det essentielt både at forholde sig til og have indgående viden om nervesystemets funktioner, indvirkning, tilstand og robusthed, når man arbejder terapeutisk. Det gælder både i de terapeutiske samtaler og i livet udenfor. Når man som mig arbejder med den bio-psyko-sociale tilgang, er specialisering inden for stress absolut nødvendig.

Yogainstruktør

Eksamineret

Kroppen er umærkeligt til uden at gøre opmærksom på sig selv, når vi fungerer godt og er i balance. Men den sladrer, og gør opmærksom på sig, når der er ubalance. Jeg forholder mig altid til kroppens signaler. Kroppen kan bruges som løftestang for at opnå overskud og bedre trivsel hurtigt. At benytte sig af biologiens eget "medicinskab" behøver ikke være svært eller anstrengende, men kan være let og nænsomt. Det er slet ikke nødvendigt at blive dedikeret yogaudøver og være smidig for at få en god effekt. Fx kan lette og behagelige afspændingsøvelser give rigtig meget. 

bottom of page