top of page

Der er altid en vej!

Jeg brænder for at hjælpe mennesker!

Jeg arbejder eklektisk, dvs. at jeg anvender flere forskellig terapeutiske retninger. Jeg skaber et trygt, tillidsfuldt og anerkendende rum. Et rum med nærværende, anerkendende og motiverende samtale ofte ledsaget af øvelser og hjemmeopgaver, der tager udgangspunkt i dig, og det du ønsker at arbejde med.

Livet er fyldt med vilkår, krav, ønsker, tro, kommunikation, gøremål og relationer som vi skal balancere for at opleve trivsel. Det er ikke så mærkeligt, hvis vi ind i mellem mister balancen lidt og har brug for at (gen)oprette den.

 

Vi mennesker er komplekse, udfordringer et sted smitter af på flere forhold i livet, det har jeg valgt at tage alvorligt, hvorfor mine kompetencer er sammensat, således at jeg kan arbejde holistisk. 

 

Jeg er MPF Psykoterapeut (MPF betyder, at jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening) og sexolog, parterapeut, stress coach, NLP master coach, konfliktmægler, løsningsfokuseret terapeut og yogainstruktør.

Jeg er specialist i Stress, Relationer og Kommunikation, Egoseksualitet, Motivation, Tids- og energiforvaltning og Mod.

Jeg er 56 år og lever sammen med min kæreste, tilsammen har vi 5 børn. Jeg har 3 børn heribland tvillinger med en mand, som jeg har levet sammen med i 28 år. Jeg tror på kærlighed og vilje som fundament i livet.

Jeg dyrker yoga, løber og ror kajak.   

Jeg vil glæde mig til at gøre en forskel i dit liv.

bottom of page