top of page

Online - fremmøde i min klinik eller hjemme hos jer.

PartjekTætWebsite.jpg

Partjek

Det er vigtigt at give opmærksomhed til det, du gerne vil bevare i livet.

Du skal ikke tage det for givet – du skal huske på, at den have du vander og gøder, er der hvor planterne gror, og bliver store, smukke, saftige og farverige.

Mens planterne i den have man ikke vander, visner hen, bliver mørke med stive, stikkende og ufleksible stængler.

Vand din ”have” og få et smukt parforhold, hvor I begge vander både egen, hinandens og fælles ”haver”.

Giv dit parforhold opmærksomhed, invester i det og få et stærkere parforhold med Partjek.

Brug tid og energi på dit parforhold mens det stadig fungerer. Det er meget lettere at forebygge, med ”risiko” for at dit parforhold bliver endnu stærkere, tættere og mere harmonisk 😉

Det er lidt ligesom at gå til tandlæge, vi går til tandlæge et par gange om året for at forebygge og holde tænderne stærke og sunde.

Opmærksomhed og handlekraft er vigtig i den sammenhæng. Men hvordan får man opmærksomhed og handlekraft ind i parforholdet? Det er ofte sådan, at vi først bliver opmærksomme på noget, når det virkelig ikke er godt, og der kan det allerede være for sent – og tanden må ud.

Jeg er fortaler for forebyggelse, fordi stærke bånd er sværere at bryde end svage bånd. Vi kender det godt. Vi tilpasser, og går på kompromis, og det skal vi også kunne men i hvilken udstrækning? Måske nøjes vi med, at noget er halvgodt, eller ikke er helt, som vi havde drømt om. Men hvorfor nøjes, når man selv kan påvirke forholdet og få det, som man drømmer om, fx med nærhed, intimitet og ikke mindst god kommunikation.

Partjek består af 4. sessioner á 80 min., en intro-session hvor vi lærer hinanden at kende og 3 overordnede emner: Kommunikation, paridentitet og intimitet & sexliv, men det kan sagtens være, at der er noget andet, der er relevant for jer, og så er det det, vi giver opmærksomhed.

Partjek - "Vand" dit parforhold

Vi mødes enten online eller ved fremmøde i min klinik eller hjemme hos jer. Det der passer jer bedst, passer også mig.

For at I hver især kan indstille jer på, hvad vi skal tale om, og for at vi udnytter den tid, vi har sammen, bedst muligt, vil hvert tema begynde med, at I modtager et refleksionsark, hvor I forholder jer til det tema, vi er enedes om at tale om.

 

For selvom de overordnede temaer for partjek er kommunikation, paridentitet og intimitet & sexliv, er jeres ønsker, og måske også det jeg oplever, når jeg lærer jer at kende, vigtige og kan ændre det. Ingen parforhold er ens, men min erfaring fortæller mig, at det er der, der er potentiale for at opnå et stærkere, tættere og mere harmonisk parforhold.

Anne 42 og Jesper 46

Anne: "Det har være en gave for vores parforhold, for vores børn og for mig personligt at gå til partjek hos Heidi. Hun forstod fra vores første møde, hvad der kunne løfte vores parforhold, og hvilke områder vi også hver især kunne udvikle. Udover at der er hyggeligt hos Heidi, var det også meget trygt, opløftende og bekræftende at være der."

bottom of page