top of page

Din MoSK

Opskriften på at lever stressfrit

Din MoSK

Din MoSK giver dig opskriften på, hvordan du balancerer dit nervesystem, så du får ro i hoved og krop, bliver fri for tankemylder, får bedre søvn, mere overskud og får fornemmelsen af dig selv og din egen lyst tilbage.

Kort sagt med Din MoSK lærer du at leve et stressfrit liv.

 

Brug 1,5 time om ugen på dig selv i 6 uger og bliv en bedre og stressfri version af dig.

 

Du bestemmer selv om du vil være med live eller se optagelsen senere. Er du med live, har ud altid mulighed for at stille spørgsmål med det samme, men du kan også bruge den lukkede facebookgruppe til at stille spørgsmål og sparre med både mig og de øvrige deltagere.

Næste forløb starter onsdag den 1. november kl. 19 – 20:30 inkl. pause.

Book din plads

Din udvikling

”Din MoSK” tager udgangspunkt i din biokemi og i dit flow.

”Din MoSK” er akronym for Mindfulness, Motion, Søvn og Kost.

De er alle gensidigt afhængige og påvirker hele dit system, hvorfor de er vigtige parametre i afstresning og balancering af både krop og sind.

Modellen er let at anvende for alle. Man skal hverken være guru, ivrig motionist, gourmet kok eller andet for at finde sin egen ”Din MoSK” og vejen til det stressfrie liv.

”Din” står nemlig for at du, med god hjælpe af modellen, finder din egen ”eliksir”, din opskrift på, hvordan du lever i balance og stressfrit, med det du ønsker dig for dit liv.


Stress opleves individuelt, det der er rigtigt for mig, er ikke nødvendigvis det rigtige for dig. Det er et vigtigt at være bevidst om, i processen hen imod det stressfrie liv. Det er også derfor at råd og vejledning fra andre, der måske selv har oplevet stress, ikke altid er hjælpsomme.

Dit udbytte

Du får simple gennemprøvede værktøjer, der er sammensat ud fra faglig viden, erfaringer, både mine egne og andres, samt feedback fra adskillige kursister, der har deltaget i forløbet, som jeg har afholdt kontinuerligt de sidste 6 år.

Det er med den største taknemlighed, jeg får lov at hjælp de mange stressramte mennesker, der villigt har tage i mod og får livslang læring, der hjælper dem til stressfrie liv. 

 

Du lærer fx at forvalte dine ressourcer, vurdere om noget lader dig op eller dræner dig for energi. Så du bliver fri for at overbelaste dig selv og kan leve livet i balance.

 

Mit sigte med forløbet er ikke, at du lærer at håndtere stress, belastninger og ubalance, men at du lærer at forebygge, at leve i balance, så du kan leve livet stressfrit.

 

Jeg glæde mig til at møde dig og til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål, brug for en snak eller måske lyst til at møde mig, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Hold dig ikke tilbage, tag kontakt og lad os tale om hvilken hjælp, der vil være mest hjælpsom for dig.

 

Kr. 3.300,-

Book din plads
bottom of page