top of page

Parterapi

Selv når parforholdet udfordres, er der håb om positive forandringer. Uanset om I oplever konflikter, overvejer skilsmisse, eller ønsker at udforske din egen rolle i parforholdet, kan professionel parterapi være nøglen til at opnå en dybere forståelse, bedre kommunikation og en mere harmonisk fremtid.

par

Parterapi for par

Parterapi kan være begyndelsen på en ny rejse sammen, hvor I genopdager hinanden.

Jeg ved, det er muligt at skabe varige ændringer og forvandle parforholds-problemer til vækst og dybere forståelse.


Det vigtigste er, at du og I erkender, at det lige nu er sådan, og I vælger at gøre noget for at forandre det.


For det er muligt at få hjælp til at gøre noget for at komme ud af krisen, og efter parterapi vil I opleve en styrket, dybere og mere nærværende forståelse og kontakt, som forplanter sig og udtrykkes i følelser som ro, glæde, tryghed, tillid, omsorg og kærlighed, der smitter af på jeres øvrige livsforhold og relationer, ikke mindst på dem, der er tættest fx børn.

Der er ikke mange længerevarende parforhold, der ikke oplever problemer.

Det kan være uoverensstemmelser, kommunikationsvanskeligheder, tillidsbrud, mathed/træthed, manglende lyst og intimitet.

Samlivet er blevet trivielt med for meget hverdagstrummerum, man føler sig måske alene i forholdet, eller ikke så værdsat længere - måske ikke elsket.

 

Spændingen, samhørigheden og nærværet er måske forsvundet. Der kan have været eller er sygdom og stress, der bringer forandringer ind i relationen.

 

Uanset årsagen er du og I slet ikke alene om at opleve krise i parforholdet, det er normalt og næsten uundgåeligt, at der gennem et længerevarende parforhold ikke dukker parforholdsproblemer op.

I mit terapeutiske rum skaber jeg en tryg og fortrolig atmosfære, hvor du og din partner åbent kan dele jeres bekymringer, ønsker og mål.

Som erfaren parterapeut er jeg her for at guide jer igennem de udfordringer, I oplever og står overfor.

 

Jeg hjælper jer med at få indsigt og udvikle de nødvendige færdigheder til at skabe et harmonisk parforhold, hvor I føler jer i synk, med et sundt, roligt, kærligt og tilfredsstillende parforhold.
 

Tag det første skridt mod en sundere fremtid sammen. Jeg er her for jer.

Kærlighed, tillid og forståelse venter på dig – kontakt mig i dag for at begynde rejsen mod et stærkere parforhold.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at hjælpe dig og din partner med at skabe et stærkt og kærligt forhold.

Pris for 80 min. kr. 1400,-  

 

Lykkelige par

Parterapi for dig alene

Styrk dig selv og dit parforhold med parterapi for dig alene. Gør noget godt for jer.

                         .
Individuel parterapi er vejen til at forstå din egen rolle i forholdet og forbedre det, selv når din partner ikke deltager.

Du behøver ikke at vente på din partners samtykke for at begynde din, og jeres, rejse mod et sundere og gladere liv sammen.

At være i et parforhold kan være en fantastisk kilde til glæde og støtte i vores liv, men det kan også have sine udfordringer. Nogle gange føler vi os fastlåst i gentagne konflikter, føler os ensomme, oplever jalousi, kommunikationsproblemer eller tillidsbrud.

Det er her, individuel parterapi kommer ind i billedet.

Skab balance og harmoni gennem individuel parterapi

Længes du også efter stabilitet, harmoni og velvære i dit parforhold, så er individuel parterapi der, hvor du får redskaberne, og finder ressourcerne, til at hjælpe dit forhold til bedre kommunikation, mere glæde, harmoni og intimitet. Individuel parterapi hjælper dig med at opdage, hvordan små, men meningsfulde ændringer, skaber balance og ro i dit parforhold.

 

Jeg tilbyder et trygt og støttende rum, hvor du kan udforske dine følelser og nå din vision om et dejligt harmonisk parforhold.

Når du føler dig fastlåst i parforholdet

Måske oplever du gentagne udfordringer eller konflikter, der synes uløselige. Det kan føre til følelser af frustration, magtesløshed eller endda håbløshed. Individuel parterapi giver dig redskaberne til at bryde disse mønstre, og du får nye måder at tackle udfordringerne på.

Familiefordele ved individuel parterapi

Det positive ved individuel parterapi begrænser sig ikke kun til dig og dit forhold. Den vil også have gavnlig indvirkning for hele din familie. Når dynamikkerne mellem dig og din partner bliver mere harmoniske, skabes der et mere positivt og roligt familiemiljø.

Dine nye færdigheder og indsigter vil automatisk og ubevidst sprede sig mellem jer i familien, og familiemedlemmer vil føle sig roligere, hvilket reducerer konflikter og trykkede stemninger samt skaber trivsel og velvære for jer alle.

Så vær opmærksom på at individuel parterapi ikke alene handler om dig. Det er vejen til at skabe positiv forandring i dit forhold og hele din familie.

 

Kontakt mig i dag for at starte i din individuelle parterapi, og lad os sammen skabe en positiv indflydelse på dit forhold og din families trivsel.

Pris for 50  min. kr. 950,-

Par, der arbejder sammen

Rådgivning ved skilsmisse

Skal du skilles?

Byg en bro til en ny begyndelse med parterapi ved skilsmisse

At overveje eller beslutte sig for at gå hver sin vej i et forhold kan være en af de mest udfordrende og følelses-mæssigt krævende perioder i livet.

Det er en livskrise – der skal tages hånd om, for dig, din partner, dine børn og dine øvrige relationer, der påvirkes.

 

Det kan du gøre med parterapi ved skilsmisse.

 

Det er en tid fyldt med usikkerhed, sorg og spørgsmål om fremtiden. Men selv i den svære tid er der hjælp at hente i parterapi ved skilsmisse.

 

Parterapien hjælper jer med at navigere gennem forandringerne, så I hver især kommer godt videre i livet.

I min praksis tilbyder jeg et trygt og støttende miljø, hvor I kan finde hjælp til at forstå jeres følelser, kommunikere effektivt og tage velovervejede beslutninger om fremtiden.

Om I overvejer at skilles, er i begyndelsesfasen, midt i skilsmissen eller forsøger at forbedre samarbejdet omkring jer og jeres børns behov efter skilsmissen, er det min erfaring, at parterapi ved skilsmisse hjælper jer og jeres nærmeste.

I parterapien opnår du indsigt i dig selv og din partner, du mærker dig selv, dine grænser, og bliver klog på dit eget verdensbillede, uanset om det er dig eller din partner, der vil skilles.  

Parterapi sikrer et sundt miljø for børnene gennem skilsmissen

Parterapi sikrer et sundt miljø for børnene ved separation og skilsmisse. Jeg har fokus på, at det ikke alene handler om at løse konflikter mellem voksne. Hvis der er børn, er det nødvendigt at sikre, at børnene får et sundt og stabilt miljø, hvor de kan trives. Jeg samarbejder med jer som forældre om, hvordan I bedst kan støtte børnenes følelsesmæssige velvære under denne livsomvæltende overgang. Sammen kan vi skabe en tryg ramme omkring dem, hvor de kan føle sig elskede og forstået.

Min tilgang til parterapi ved separation og skilsmisse er at fremme en sund, nærværende og respektfuld dialog mellem jer. Vi arbejder på at håndtere sorg, vrede og tab, samtidig med at vi fokuserer på at skabe en fremtid, der er så smidig og hensynsfuld som muligt for alle involverede.

Det er en tid til at opbygge nye kompetencer og finde en vej til personlig vækst og velvære.

Skilsmisse behøver ikke at være ensbetydende med kaos og konflikt. Med professionel støtte kan I lære at samarbejde om de udfordringer, I står over for og finde måder at opretholde et respektfuldt og sundt forhold som forældre eller som tidligere partnere.

Hvis I har spørgsmål eller særlige ønsker, er I naturligvis velkomne til at ringe eller skrive.

Uanset hvor udfordrende det er lige nu, er der hjælp at få.

Lad os sammen bygge en bro til en ny begyndelse og finde fred og klarhed, så I bliver klar til jeres næste kapitel.

Pris for 80 min. Kr. 1400,-

bottom of page